Obiady
JADŁOSPIS
PONIEDZIAŁEK 03.11.2025 r.
- Zupa pomidorowa z ryżem i natką pietruszki na wywarze z mięsa drobiowego i warzyw, zabielana śmietanką 18% (zawiera seler, laktozę)
- Makaron z mąki pszennej durum z sosem a’ la carbonara (zawiera gluten, laktozę)
- Owocowa przekąska
WTOREK 04.11.2025r.
- Zrazik wieprzowy w sosie pieczeniowym (zawiera jaja kurze, gluten)
- Ziemniaki
- Surówka z czerwonej kapusty (zawiera laktozę)
- Sok
ŚRODA 05.112025 r.
- Barszcz ukraiński z ziemniakami i natką pietruszki na wywarze z mięsa wieprzowego i warzyw, zabielany śmietanką 18% (zawiera seler, laktozę
- Filet z miruny z pieca w sosie pomidorowym (zawiera rybę)
- Kasza kuskus perłowa (zawiera gluten, masło 82%)
- Groszek z marchewką i masłem 82%
CZWARTEK 06.11.2025 r.
- Udziec z kurczaka duszony w sosie curry (zawiera laktozę, masło, 82%)
- Ryż w szafranie
- Warzywa gotowane na parze z masłem 82%)
- Sok
PIĄTEK07.11.2025 r.
- Rosół z makaronem nitki z mąki pszennej durum i natką pietruszki na wywarze z mięsa drobiowo- wołowego i warzyw (zawiera seler, gluten
- Naleśniki z twarogiem i sosem toffi (zawiera jaja kurze, gluten, laktozę)
Pliki do pobrania: